info@flyovermountains.ro
Meghívunk egy varázslatos utazásra a hegyek világába.

Fly Over Mountains

vizuális túratérkép

A Vizuális Túratérkép (Ghid Vizual ©) a hegységek jelzett túraútvonalait mutatja be, teljesen új és egyedülálló módon. Az első képek nagy népszerűségnek örvendtek, ezért nyomtatott formában is elérhetővé váltak. A sorozat első részeként a Bucsecs-hegység északi szakaszának vizuális túratérképe került a menedékházak, boltok polcaira 2021 júliusában.

 

A hagyományos túratérképek és Google Map segítségével tervezett túrák mellett a Vizuális Túratérkép sorozat realisztikusan mutatja be a terepet, a jelzett útvonalak elhelyezkedését. A kiadványok egyszerűen használhatóak, tartalmaznak hasznos tanácsokat, tippeket és a fontosabb útvonalak szintidejét, szintkülönbségét.

 

A Román Országos Hegyimentő Szolgálat (Dispeceratul National Salvamont România) ajánlásával és a 2008-ban alakult neves szervezet, az Asociația Montană Carpați méltatásával is büszkélkedő kiadvány több menedékházban, saját webshopunkban, a Mormota túrabolt webshopjában és más helyeken is megvásárolható.

Minden jog fenntartva. A kiadvány egyetlen része sem reprodukálható, másolható vagy tárolható a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül. A brosúrákat kiadja: Fly Over Mountains. A kiadványokat saját felelősségére használja. A brosúra nem felelős az túra során bekövetkezett balesetekért vagy károkért. Az útvonalak a kiadványok nyomtatásakor aktuálisak voltak, ezek későbbi változásukért nem vállalunk felelősséget.
Szerző, képek, design: Fly Over Mountains / Sófalvi Lajos

Likeolja, kövesse Facebook oldalunkat

VÁSÁRLÁS

hamarosan

WEBSHOPWEBSHOP