info@flyovermountains.ro
Te invităm la o călătorie fascinată în lumea munțiilor.

Fly Over Mountains

ghid vizual

Ghidul Vizual © prezintă traseele marcate din zonă printr-o metodă nouă și inedită. Primele poze prezentate în mediul virtual s-au bucurat de o notorietate mare, astfel s-a conturat ideea de a crea și o versiune printată. Prima ediție printată cuprinde partea nordică din Munții Bucegi, care a ajuns în cabanele din zonă, și pe rafturile magazinelor în iulie 2021.

 

Pe lângă hărțile clasice și Google Maps, Ghidul Vizual vă oferă o prezentare realistă, prin reflectarea traseelor marcate. Broșurile se pot folosi foarte ușor, conțin informații utile și ponturi, timpii de parcurgere a traseelor importante, diferențele de nivel.

 

Cu recomandarea Dispeceratul National Salvamont România și cu recunoștința renumitei Asociația Montană Carpați (fondată în 2008)broșura poate fi achiziționată la mai multe refugii/cabane, pe pagina noastră, pe pagina magazinului de echipament montan Mormota și în alte locații.

Toate drepturile rezervate. Nicio parte al broșuri nu poate fi reprodusă, copiată sau stocată fără permisiunea prealabilă în scris al autorului. Broșuri elaborate de Fly Over Mountains. Publicația se folosește pe propria răspundere. Broșura nu este responsabilă pentru nici un accident sau daună care apare pe timpul drumeției. Traseele erau actuale la momentul tipăririi publicației și nu ne asumăm nici-o răspundere pentru modificările ulterioare.
Autor, poze, design: Fly Over Mountains / Sófalvi Lajos

Urmăriți-ne/da-ți un Like pe pagina noastră de Facebook.

CUMPĂRARE

în curând

WEBSHOPWEBSHOP