Termékeink

Termékeink

A Fly Over Mountains nem üzleti megfontolásból jött létre. Mindenekelőtt a hegyek iránti szeretet hívta életre. Mindig is ez volt és ez is lesz a mozgatórugó.

A digitális fényképészet előtti időkből jöttünk. Már akkor a hegyeket, a természetet jártuk és akkor is fényképekbe zártuk szépségét. Később szalagos videókamerával is rögzítettünk rezzenéseit. A digitális korszak beköszöntével mindez egyszerűbbé és gyorsabbá vált. A technológia további fejlődésével a perspektíva, a lehetőségek is jobban megnyíltak és más szemszögekből is betekintést nyerhettünk e titokzatos világba. A hegyek és a természet világába.

A sok év alatt felgyúlt kép és film anyag – az új látószög a madarak szemszögéből, mellyel a jól ismert helyeket újra felfedeztük – megkövetelte, hogy megszülessen a Fly Over Mountains a közösségi mediában.

Néhány ötletből termék is született, ezekből talál itt az érdeklődő virtuális polcainkon, melyek kizárólag a hegyek világáról szólnak vagy a hegyekhez köthetőek.

Saját tervezésű túrapólóinkhoz, buffokhoz, stb. szigorúan csak saját képanyagainkból használunk fel. Termékeink saját ötletek alapján készülnek, saját fejlesztésűek, sok esetben újító és egyedi tervezésűek.

Nagy hangsúlyt fektetünk olyan ötletekre, amit előttünk még senki nem talált ki, nem készített. Ugyanakkor igyekszünk, hogy egyediségük és szépségük mellett hasznosak is legyenek.

Mindent, amit előállítunk a hegyek iránt érzett alázattal és rajongással készítünk, szívvel és lélekkel a magunk és mások örömére.

2022-ben megszületett a Fly Over Mountains új márkája, a Chamois Equipment. Eddig nem voltak használati tárgyak, amik hegységeink, gyönyörű hegycsúcsaink nagyszerűségét hirdetik, mostantól büszkén viselhetjük túrapólóinkon és más használati tárgyainkon. Gyönyörű hegységeinkkel díszítve (saját drónos fotók, vagy abból saját készítésű grafikák). Annyi gyönyörű hegységet adott nekünk az Isten … Viseljük büszkén használati tárgyainkon.

A hegyek világa nyomot hagyott bennünk az első lépéseinktől kezdődően, mi pedig ezt a nyomot tovább akarjuk adni társadalmunk erre fogékony rétegének.

Nincsenek termékek a kosárban.

0