Produsele noastre

Produsele noastre

Fly Over Mountains a luat naștere din dragostea față de munți, și nu din considerente comerciale. Fly Over Mountains este despre admirația față de munți, și întotdeauna va râmăne la fel.

Noi venim din perioada fotografiei clasice, ante-digitale. Noi am cutreieart munții încă din tinerețe, și noi am imortalizat în fotografii feeria oferită de munți încă cu tehnica clasică. Vibe-ul munților am reușit să le captăm inițial cu camere de luat vederi cu casete cu bandă. Cu sosirea erei digitale în fotografie, toate acestea au devenit mai simple și ușoare. Cu dezvoltarea continuă a tehnologiei din domeniu avem acces la noi tehnici ce oferă noi perspective, posibilități, ce ne oferă, la propriu, noi puncte de vedere către lumea misterioasă a munților.

Materialele foto și video arhivate de-a lungul deceniilor, respectiv inovația ce ne permite să vedem munții cu ochii acvilelor, aproape că au pretins, ne-au dictat să pornim Fly Over Mountains pe rețelele de socializare și comunitatea din jurul lui.

Din câteva idei inovative s-au dezvoltat chiar și produse palpabile, pe care le puteți descoperi pe rafturile virtuale ale magazinului nostru. Ele vorbesc exclusiv despre lumea munților.

Folosim doar fotografii executate de noi la designul tuturor tricourilor, buff-urilor, etc. Produsele noastre se realizează în urma ideilor proprii, sunt dezvoltate de noi, inovăm, dezvoltăm produse ce nu au mai fost create de nimeni înaintea noastră. Totodată ne străduim să fie utile, nu doar unicate și frumoase.

Toată activitatea de creație îl executăm cu umilință și pasiune față de munți, aducând bucurie celor interesați, dar și nouă.

În anul 2022 s-a născut noul brand Fly Over Mountains: Chamois Equipment. Până acum nu existau obiecte de folosință care să facă reclamă măreției munților și vârfurilor noștri frumoaselor de munte, de acum înainte le putem purta cu mândrie pe tricourile noastre de drumeție și alte articole de utilizare. Decorate cu munții și vărfurile noștri frumoși (fotografii proprii cu drone sau grafice realizate din ele).  Dumnezeu ne-a bine cuvântat cu niște munți frumoși… Haideţi să fim ambasadorii măiestriei munţilor și vărfurilor noştri.

Lumea minunată a munților și-a lăsat amprenta în setul de valori personale de la primii pași, iar noi dorim să împărtășim această amprentă către cei curioși, deschiși față de munte.

Nu ai niciun produs în coș.

0
COȘ
  • Coșul tău este gol.