info@flyovermountains.ro
Te invităm la o călătorie fascinată în lumea munțiilor.

Cine suntem

Noi venim din perioada fotografiei clasice

Fly Over Mountains a luat naștere din dragostea față de munți, și nu din considerente comerciale. Fly Over Mountains este despre admirația față de munți, și întotdeauna va râmăne la fel.

 

Noi venim din perioada fotografiei clasice, ante-digitale. Noi am cutreieart munții încă din tinerețe, și noi am imortalizat în fotografii feeria oferită de munți încă cu tehnica clasică. Vibe-ul munților am reușit să le captăm inițial cu camere de luat vederi cu casete cu bandă. Cu sosirea erei digitale în fotografie, toate acestea au devenit mai simple și ușoare. Cu dezvoltarea continuă a tehnologiei din domeniu avem acces la noi tehnici ce oferă noi perspective, posibilități, ce ne oferă, la propriu, noi puncte de vedere către lumea misterioasă a munților.

 

Materialele foto și video arhivate de-a lungul deceniilor, respectiv inovația ce ne permite să vedem munții cu ochii acvilelor, aproape că au pretins, ne-au dictat să pornim Fly Over Mountains pe rețelele de socializare și comunitatea din jurul lui.

 

Lumea minunată a munților și-a lăsat amprenta în setul de valori personale de la primii pași, iar noi dorim să împărtășim această amprentă către cei curioși, deschiși față de munte.

Proiecte importante
Parteneri
Kapcsolat

Vrem să auzim de tine

Scrieţi email rapidă

Sediu:  Județul Harghita, Odorheiu Secuiesc

E-mail:  info()flyovermountains.ro

    Send this to a friend