info@flyovermountains.ro
Te invităm la o călătorie fascinată în lumea munțiilor.

Fly Over Mountains

perspektive geo project

În octombrie 2020 apare ideea Perspektive Geo Project. Înregistrările actuale și cele din viitor vor fi donate de către Fly Over Mountains instituțiilor școlare, care le pot folosi în orele de geografie ca și material didactic auxiliar, cu care pot aduce culoare și diversitate în procesul de învățare al elevilor. Proiectul este aprobat de Inspectoratul Școlar Județean Harghita și a fost pornit cu ajutorul domniilor inspectori școlari Demeter Levente și Májai Csaba în data de 08. februarie 2021.

 

Filmele și pozele sunt prezentate cu informații adiționale: numele vârfurilor, altitudinea, numele văiilor, pârâurilor, lacurilor, etc. Filmele – diferite față de cele de pe mediile de socializare – vor fi în format 4k și în versiunea lungă, iar pozele vor fi la rezoluție maximă. Unele poze vor fi disponibili și în format panoramic. Toate informațiile adiționale furnizate în filme vor fi în format subtitrat. Aceste materiale sunt ideale și pentru proiecții, dar și pentru prezentări online.

 

Proiectul are deja la bază o mare cantitate de material, dar în viitorul apropiat toți munții din România vor fi prezentați prin această perspectivă neobișnuită. Viitorul material va fi trimis cu drag către toți cei înscriși în proiect.

 

Multiple materiale vor fi prezentate despre munții mai mari și despre cei complexe, cum ar fi Munții Făgărași, Bucegi, Retezat, Parâng, etc. Deasemenea, avem planuri de a efectua filmări pe toată creasta munțiilor, filme care vor fi prezentate în format time-lapse.

 

Planurile de viitor cuprind și creearea filmelor documentare, care vor fi deasemnea puse la dispoziție celor înscriși în proiect.

 

Fly Over Mountains își dorește să aduc un sprijin în munca profesorilor, dar și să încerce să aducă natura mai aproape de elevi, stârnind interes, iubire, respect față de natură.

Urmăriți-ne/da-ți un Like pe pagina noastră de Facebook.

SUBSCRIERE

COMPLETAREA FORMULARULUI DE SUBSCRIERECOMPLETAREA FORMULARULUI DE SUBSCRIERE
Send this to a friend