Tisztelettel köszöntünk weboldalunkon
Fedezd fel velünka hegyeket

Meghívunk egy varázslatos utazásra a hegyek világába. Légi filmjeink és fényképeink segítségével újra felfedezheted a már jól ismert helyeket, kedvenc hegyeidet.

 

Ha még csak most kezdesz érdeklődni ez a világ iránt, akkor is sok hasznos és varázslatos tartalommal várunk itt honlapunkon vagy közösségi oldalainkon. Mutatunk olyant is amit már ismersz, de sok olyant is, amit még nem.

Crownbemutatkozás
Rólunk

A digitális fényképészet előtti időkből jöttünk. Már akkor a hegyeket, a természetet jártuk és akkor is fényképekbe zártuk szépségét. A digitális korszak beköszöntével mindez egyszerűbbé és gyorsabbá vált. A technológia további fejlődésével a perspektíva, a lehetőségek is jobban megnyíltak és más szemszögekből is betekintést nyerhettünk e titokzatos világba. A hegyek és a természet világába.

 

A sok év alatt felgyúlt kép és film anyag – az új látószög a madarak szemszögéből, mellyel a jól ismert helyeket újra felfedeztük – megkövetelte, hogy megszülessen a Fly Over Mountains a közösségi mediában.

 

bővebb bemutatkozásbővebb bemutatkozás
nagylogo-feher
Fly Over Mountains
Vizuális térkép(Ghid Vizual ©)

A Vizuális Túratérkép (Ghid Vizual ©) a hegységek jelzett túraútvonalait mutatja be, teljesen új és egyedülálló módon. A sorozat első részeként a Bucsecs-hegység északi szakaszának vizuális túratérképe került kiadásra 2021 júliusában.

 

A Román Országos Hegyimentő Szolgálat (Dispeceratul National Salvamont România) ajánlásával és a 2008-ban alakult neves szervezet, az Asociația Montană Carpați méltatásával is büszkélkedő kiadvány megvásárolható saját webshopunkban is.

BővebbenBővebben VásárlásVásárlás

Megszületett a Fly Over Mountains új márkája, a Chamois Equipment. Eddig nem voltak használati tárgyak, amik hegységeink, gyönyörű hegycsúcsaink nagyszerűségét hírdetik, mostantól büszkén viselhetjük túrapólóinkon és más használati tárgyainkon gyönyörű hegységeinkkel díszítve (saját drónos fotók, vagy abból saját készítésű grafikák). Annyi gyönyörű hegységet adott nekünk az Isten … Viseljük büszkén használati tárgyainkon. Lehet kérni magyar nyelven is!

SHOPSHOP
CrownStatisztika
10

Megye csatlakozott eddig a projecthez az országból

33

Település csatlakozott eddig a megyékből

47

Iskola csatlakozott eddig a településekről

28462

Diáknak tesszük izgalmasabbá a földrajz oktatást

Perspektive Geo Project statisztika
Fly Over Mountains
PerspektiveGeo Project

2020 októberében született meg a Perspektive Geo Project ötlete. A már meglévő, és a jövőben készülő felvételeket az iskoláknak adományozzuk földrajz oktatási segédanyagként.

 

A project a (Hargita) Megyei Tanfelügyelőség és a Főtanfelügyelő jóváhagyásával és segítségével indulhatott útjára 2021. február 8-án.

BővebbenBővebben

Megyék és települések amelyek csatlakoztak a Perspektive Geo Project-hez.

Irányadó

weboldalunk tartalmához

Folyamatosan fejlődő weboldalunkon sokszínű tartalommal találkozhatsz, légi filmek, légi és normál fotók a természet és a hegyek világából, kategóriákra bontott tanulmányi cikkekkel, írásokkal, expedíciós beszámolókkal, érdekes történetekkel, hasznos infókkal, stb.

 • 1

  Felfedezés

  Légi filmek

  Légi filmek a hegyek és a természet világáról különleges szemszögből.

 • 2

  Tudás

  Infógrafikai fotók

  Légi fotók hasznos infókkal ellátva, mint csúcsok nevei, magassága, stb.

 • 3

  Hybrid

  Hybrid fotók

  Jelzett túraútvonalak vizuaális bemutatása légi fotókra alkalmazva.

 • 4

  Tisztán

  Védkunyhó infó

  Védkunyhók helyzete és tisztán tartásuk szorhgalmazása.

Nézz vissza gyakran, mindig szeretettel várunk

CrownSegítőink

ŐK AZT MONDTÁK …

Néhány kedvenc idézet Facebook oldalunk követőitől