info@flyovermountains.ro
Meghívunk egy varázslatos utazásra a hegyek világába.
Tisztelettel köszöntünk weboldalunkon
Fedezd fel velünka hegyeket

Meghívunk egy varázslatos utazásra a hegyek világába. Légi filmjeink és fényképeink segítségével újra felfedezheted a már jól ismert helyeket, kedvenc hegyeidet.

 

Ha még csak most kezdesz érdeklődni ez a világ iránt, akkor is sok hasznos és varázslatos tartalommal várunk itt honlapunkon vagy közösségi oldalainkon. Mutatunk olyant is amit már ismersz, de sok olyant is, amit még nem.

Crownbemutatkozás
Rólunk

A digitális fényképészet előtti időkből jöttünk. Már akkor a hegyeket, a természetet jártuk és akkor is fényképekbe zártuk szépségét. A digitális korszak beköszöntével mindez egyszerűbbé és gyorsabbá vált. A technológia további fejlődésével a perspektíva, a lehetőségek is jobban megnyíltak és más szemszögekből is betekintést nyerhettünk e titokzatos világba. A hegyek és a természet világába.

 

A sok év alatt felgyúlt kép és film anyag – az új látószög a madarak szemszögéből, mellyel a jól ismert helyeket újra felfedeztük – megkövetelte, hogy megszülessen a Fly Over Mountains a közösségi mediában.

 

bővebb bemutatkozásbővebb bemutatkozás
nagylogo-feher
Fly Over Mountains
Vizuális térkép(Ghid Vizual ©)

A Vizuális Túratérkép (Ghid Vizual ©) a hegységek jelzett túraútvonalait mutatja be, teljesen új és egyedülálló módon. A sorozat első részeként a Bucsecs-hegység északi szakaszának vizuális túratérképe került kiadásra 2021 júliusában.

 

A Román Országos Hegyimentő Szolgálat (Dispeceratul National Salvamont România) ajánlásával és a 2008-ban alakult neves szervezet, az Asociația Montană Carpați méltatásával is büszkélkedő kiadvány megvásárolható saját webshopunkban is.

BővebbenBővebben VásárlásVásárlás
CrownStatisztika
10

Megye csatlakozott eddig a projecthez az országból

32

Település csatlakozott eddig a megyékből

45

Iskola csatlakozott eddig a településekről

26032

Diáknak tesszük izgalmasabbá a földrajz oktatást

Perspektive Geo Project statisztika
Fly Over Mountains
PerspektiveGeo Project

2020 októberében született meg a Perspektive Geo Project ötlete. A már meglévő, és a jövőben készülő felvételeket az iskoláknak adományozzuk földrajz oktatási segédanyagként.

 

A project a (Hargita) Megyei Tanfelügyelőség és a Főtanfelügyelő jóváhagyásával és segítségével indulhatott útjára 2021. február 8-án.

BővebbenBővebben

Megyék és települések amelyek csatlakoztak a Perspektive Geo Project-hez.

Irányadó

weboldalunk tartalmához

Folyamatosan fejlődő weboldalunkon sokszínű tartalommal találkozhatsz, légi filmek, légi és normál fotók a természet és a hegyek világából, kategóriákra bontott tanulmányi cikkekkel, írásokkal, expedíciós beszámolókkal, érdekes történetekkel, hasznos infókkal, stb.

 • 1

  Felfedezés

  Légi filmek

  Légi filmek a hegyek és a természet világáról különleges szemszögből.

 • 2

  Tudás

  Infógrafikai fotók

  Légi fotók hasznos infókkal ellátva, mint csúcsok nevei, magassága, stb.

 • 3

  Hybrid

  Hybrid fotók

  Jelzett túraútvonalak vizuaális bemutatása légi fotókra alkalmazva.

 • 4

  Tisztán

  Védkunyhó infó

  Védkunyhók helyzete és tisztán tartásuk szorhgalmazása.

Nézz vissza gyakran, mindig szeretettel várunk

CrownSegítőink

ŐK AZT MONDTÁK …

Néhány kedvenc idézet Facebook oldalunk követőitől

Send this to a friend